Hoppa till innehåll

Certifierat ledarskap

Certifierat ledarskap distans på dina villkor

När du anmäler dig till en certifierad ledarskapsutbildning ger du dig själv de bästa förutsättningarna att lyckas som ledare. Vi kommer fokusera både på hur du utvecklar ditt team och hur du utvecklar dig själv personligen. Vi ger dig rätt guidning.

Du kan välja om du vill läsa certifierat ledarskap distans eller gå på lärarledda lektioner. Vi lär oss alla på olika sätt och vi lägger upp kurserna på ett sätt som passar dig. Du får ta fasta på dina unika kunskaper som ledare och lär dig utveckla dem.

Certifierad betyder att du har ett intyg på dina kunskaper som ledare. Det är alltså något du kan bära med dig hela livet.

Stort fokus på kommunikation

En viktig del av ledarskap är att kommunicera med flera olika människor. Därför har vi valt att lägga stort fokus på detta i kursen. Du kommer få chansen att utveckla dina kunskaper inom detta område och förbättra ditt eget sätt att kommunicera. Vi har verktygen du behöver.

Kontakta oss för mer information om kursen

Certifierat ledarskap på dina villkor

I kursen kommer du bland annat få lära dig mer om värdegrundsbaserad ledarskap vilket är viktigt på många arbetsplatser idag. Om du vill veta mer om detta och upplägget i stort är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi håller regelbundet nya startdatum för kursen så du kan enkelt anmäla dig till det datum som passar dig bäst. Ta första steget mot ett certifierat ledarskap.

Se bilder från tidigare kurser

Vi har hållit i flera kurser under åren och utbildat flera duktiga ledare med olika mål och karriärer i livet.

Kursen ger dig inte bara en chans att utvecklas utan även en chans att träffa andra ledare med samma mål.

Våra lärare som håller i kurserna har lång erfarenhet av utbildning och är certifierade enligt internationell standard. Vi lyssnar in våra elever och låter er vara delaktiga i utbildningen. På så sätt kan vi också demonstrera delegering i ett framgångsrikt ledarskap.

Vi erbjuder dig certifierat ledarskap distans eller i klassrum efter ett flexibelt schema som passar alla.

Så tycker våra elever

Omdömen om certifierat ledarskap

Jag har länge haft en chefsposition och kände att jag ville lägga till titeln certifierat ledarskap på mitt CV. Kursen var väldigt lärorik och rolig med duktiga lärare som kan sin sak.
Annika Skoogh
Certifierat ledarskap
Jag ville ge mig alla förutsättningar att bli en framgångsrik ledare och denna kursen var helt fantastiskt. Jag hade några fantastiska dagar tillsammans med mina kurskamrater och känner mig redo för framtiden.
Daniel Jönsson
Certifierat ledarskap
Jag har precis fått en chefsposition på mitt företag men kände att jag ville bygga upp mitt självförtroende och hitta min ledarstil. Tack vare denna kursen känner jag mig mer redo för min roll.
Tobias Andersson
Certifierat ledarskap

Certifierat ledarskap distans eller i klassrum

Med utbildade lärare

Ett plus med en ledarskapsutbildning hos oss på Dagens VD är att vi har utbildade lärare som verkligen brinner för ledarskap.

De guidar dig rätt samtidigt som de låter dig vara delaktig i alla moment i kursen för att du ska utvecklas.

När du går en kurs för certifierat ledarskap kommer du inte bara växa som ledare utan också som människa. När kursen är avslutad får du dessutom ett diplom som visar på dina nya kunskaper. Detta kan du ha med dig i din nuvarande position och när du söker framtida arbeten.

Den här webbsidan använder kakor för en bättre användarupplevelse