Hoppa till innehåll

Ledarskapsutbildning pris

Aktuella priser för ledarskapsutbildningar  * Vi delar inte din information.

  Få prisuppgifter på ledarskapsutbildningar

  Vi svarar inom 48 timmar

  Om du är intresserad av att gå en ledarskapsutbildning kan du skicka in en anmälan till oss. Du kan anmälda dig både som företag och som privatperson. Vi kan berätta mer om ledarskapsutbildning kostnad och vad kurserna innehåller.

  Vi kan också berätta mer om vår ledarskapsutbildning distans CSN och hur du kan ansöka om detta. Vi erbjuder tyvärr ingen gratis ledarskapsutbildning men du har möjligheten att få studiebidrag och lån från CSN. Fyll bara i den information som efterfrågas i formuläret så hör vi av oss så snart vi har möjlighet till det.

  När du vill boka in dig på en kurs får du alltid en formell bekräftelse från oss att du har blivit antagen. Vi kommer med ett antagningsbesked i god tid så du kan förbereda dig inför kurserna. De kan antingen läsa på distans eller i klassrum.

  Så tycker våra tidigare elever

  Omdömen om våra ledarskapsutbildningar

  När jag blev arbetsledare på mitt företag blev jag rekommenderad att gå denna kursen på distans. Jag fick mycket bra coachning som jag har nytta av i mitt dagliga arbete.
  Jannike E.
  Arbetsledarutbildning distans
  Jag ville ta chansen och gå en kurs som avhandlar certifierat ledarskap för att främja min karriär. Kursen hade mycket intressant innehåll och jag är supernöjd!
  Ulrika H.
  Certifierat ledarskap
  Jag är projektledare på ett byggföretag och kände att jag ville gå en kurs för att öva på kommunikation och coachning. Kursen hade allt jag önskade!
  Håkan Petersson
  Projektledarutbildning distans

  Kompetenta lärare

  Internationellt gångbara utbildningar

  När du bokar en av våra ledarskapsutbildningar kan du räkna med att få verktyg som hjälper dig framåt i din yrkesroll. Våra lärare hjälper dig utvecklas som individ och lärare. Kontakta oss för att få reda på kostnad ledarskapsutbildning eller om du har några andra frågor. Du kan anmäla dig själv eller en grupp i ditt företag.

  Den här webbsidan använder kakor för en bättre användarupplevelse